“en dat het mooi is om te weten dat je nooit iets alleen doet.”

merlijn de meyer-engelbeen
Afstuderend performer

Wie ben je?

Mijn naam is Merlijn, ik ben geboren in België en acteur. 

 

Ik heb veel bewondering voor, en zoek in film en theater, naar verschillende vormen van poëzie (een goed voorbeeld is mijn lievelingsfilm, en boek, ‘The road’ van Cormac McCarthy). Ook geloof ik dat je niets kan bereiken als je anderen niet zegt wat je voelt.

 

Ik ben nieuwsgierig naar de wereld en naar mijn fysieke aanwezigheid. Mijn zoektocht daarin probeer ik te delen, als acteur, door met heel mijn hart achter mezelf te staan.

 

Daarnaast heb ik een zwak voor ijsjes, en wil ik in de toekomst tijd en ruimte maken voor een hond.

Wat toon je?

ZAAK/A/21/03978

Ik sta, samen met Carlo Paardenkooper en Lotte Laurens, als acteur in ‘ZAAK/A/21/03978’. Een absurde voorstelling, geschreven en geregisseerd door Judith Engelen, die gaat over een man in een Kafkaiaanse situatie. Veel is daar niet voor nodig; een advocaat, wat papier, speakers en een verlengsnoer.

 

15:00-15:30 3 juni, @bureau europa
reserveer hier