Waar sommigen misschien zeggen: ‘Reeds vallen den blaad’ren in een palet van ondergaande zonnester’, zeg ik gewoon: ‘Het is herfst.’

rajja gomez iglesias
Afstuderend regisseur

Wie ben je?

Heb je weer een powervrouw op je beeldscherm!

Ik ben Rajja Gomez Iglesias, zij/haar. Ik ben net zo Amsterdams als oude kaas en ben op dit moment 24 jaar oud. Voorstellingen maken zonder humor zou ik afraden. Ik heb een grote bek, groot hart, en een grote kut, uhhh, ik bedoel ik heb De Grote Kutshow gemaakt; mijn meesterwerk van de afgelopen vier jaar. Een voorstelling voor jong en oud over seks vanuit het vrouwelijk perspectief, een voorstelling die laat zien dat eerlijk communiceren het nieuwe neuken is. Al mijn voorstellingen ontstaan voornamelijk uit improvisatie en vanuit de persoonlijke ervaringen van mijn acteurs en mij. Plezier en communicatie staan voor mij centraal in een werkproces, een vleugje feminisme kan nooit kwaad en ik vind het belangrijk dat mijn voorstellingen toegankelijk zijn voor mijn publiek. Waar sommigen misschien zeggen: ‘Reeds vallen den blaad’ren in een palet van ondergaande zonnester’, zeg ik gewoon: ‘Het is herfst.’ Verder hou ik van een broodje patat en heb ik giga veel zin om af te studeren en allerlei projecten te gaan doen.

But be quick

Want

Op = op

Wat toon je?

De Grote Kutshow
Een afstudeervoorstelling die ik afgelopen December heb gemaakt met afstuderend actrice Judith Westbroek, Shanaya Dap (2e jaars acteurs) en Rosa Kreulen (afgestudeerd actrice). De Grote Kutshow heeft al voor meerdere middelbare school klassen en een mini festival in Arnhem gespeeld.

 

Over De Grote Kutshow:

 

Een educatieve en muzikale voorstelling met vernieuwende seksuele voorlichting voor jong én oud!!

De welbekende horrorverhalen over zwangerschap, chlamydia en GOD FORBID genitale wratten, maken in deze voorstelling eindelijk eens plaats voor… PLEZIER!

Via de persoonlijke ervaringen van de actrices banen we ons een weg door het oerwoud van seks. Taboes en mythes worden verwoest door ENORME vulva’s die hardop en schaamteloos spreken over schaamhaar, ongemakkelijke seks ervaringen, vulva-selfies, masturbatie, Netflix &… gewoon de film afkijken, en nog zoveel meer. Er wordt een nieuwe wereld gecreëerd waarin je mag verdwalen, alles kan bestaan en eerlijk communiceren het nieuwe neuken is.

 

12:50-13:50, 14:25-15:25 3 juni, @toneelacademie, 0.1
reserveer hier